Project

T2i Portal

De afgelopen 4 maanden heb ik voor Time2impress een web applicatie mogen ontwikkelen in de vorm van een web portal. De doelstelling hierbij was het optimaal dienen van de klant door het creëren van één centraal systeem waar de klant zoveel mogelijk zaken kan regelen.

Het gaat dan niet alleen om de NAW gegevens, facturatiemethode en het inzien van facturen, maar ook zaken die Time2impress bij diverse third parties afnemen. Hiervoor zijn er verscheidene API koppelingen ontwikkeld die de verschillende systemen met elkaar verbinden. Hierbij kan je denken aan domeinregistratie, DNS beheer, SSL certificaten en hosting.

Nu vraag je jezelf misschien af: "Waar kan ik dit technisch hoogstandje bewonderen?!". Alhoewel er veel functionaliteiten zijn ontwikkeld in de periode dat ik er aan heb kunnen werken is de portal nog niet af. Dankzij het extensieve voorwerk (plannen & documenteren) wisten we dit eigenlijk aan het begin ook al. Versie 0.1 is afgerond en opgeleverd, benieuwd naar v1.0 houdt dan vooral deze pagina in de gaten of de social media van Time2impress.